Fusion
mathieu valve
Fusion
+
stamatovski:

Со голема чест и задоволство ви го претставувам големиот грб на Општина Охрид. Охрид и охриѓани конечно добија грб каков што им доликува! Нека им е вековит!
Ова е мојот втор грб во само три месеци и во само шест месеци воопшто активна работа во хералдиката.
Воедно, сакам да им се заблагодарам за соработката на сите колеги членови на Македонското хералдичко здружение, а особено на хералдот Јован Јоновски.
http://heraldika.stamatovski.com/ohrid/
+
Petice za zákaz chovu kožešinových zvířat v ČR
+
Ginta Lapina by Signe Vilstrup
Ginta Lapina by Signe Vilstrup
Ginta Lapina by Signe Vilstrup
Ginta Lapina by Signe Vilstrup
Ginta Lapina by Signe Vilstrup
Ginta Lapina by Signe Vilstrup
Ginta Lapina by Signe Vilstrup
+
givncvrlos:

Scotland | loic lequere
givncvrlos:

Scotland | loic lequere
givncvrlos:

Scotland | loic lequere
givncvrlos:

Scotland | loic lequere
givncvrlos:

Scotland | loic lequere
givncvrlos:

Scotland | loic lequere
+
+
+
+
+
+
+
materials and photo by Camille Seaman
http://camilleseaman.tumblr.com
artwork by Mathieu Valve
+
+
+
afflatus